Frigarui de miel

de vero_closca in Oaie, 29 Mar 2010 | 6129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne miel,
  • 150 g slanina afumata ,
  •  4 rosii ., 
  • 3 ardei grasi,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel:

Se taie carnea in bucatele mici, se condimenteaza cu sare si piper si se da prin ulei. Se infig pe frigaruie, alternand carnea de miel cu bucatele de slaninuta afumata, bucatele de ardei , rosii si ceapa.

se frig pe un gratar foarte bine incins;se servesc cu mustar,sos de rosii picant sau o salata de sezon

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

rivka 1

29.03.2010, 14:48

arata foarte bine!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:06

Rocsi 1

29.03.2010, 17:06

eu nu mananc carne de miel dar imi place cum arata frigaruiele tale

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
"MANSAF" -Mancarea nationala a Iordaniei